Welkom bij Sybel+

Sybel+ staat voor eigentijdse damesmode, ontworpen voor de modebewuste vrouw met een maatje meer. Sybel + biedt een gevarieerd assortiment voor verschillende gelegenheden aan, modieus, casual, elegant en zeer trendbewust. Sybel+ besteed veel aandacht aan de kwaliteit van de stoffen en pasvorm van onze kleding, dus met aandacht en zorg voor jou gemaakt en geselecteerd.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice

Sybelplus is handelsnaam van Royalty Fashion BV
KvK: 63832704
BTW-nr: NL855420170B01
Wilhelmus Leemansstraat 47
1065 CX Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 - 669 9800
E-mail ons: info@sybelplus.nl


Sybel+ brengt collecties die wij zelf met veel aandacht ontwerpen naar de laatste trends binnen het seizoen en specifieke wensen van onze klanten en makkelijk combineerbaar. Regelmatig brengen wij nieuwe modieuze mode die te volgen is via onze website en bij onze retailers, kijk voor de verkoopadressen op de site Sybelplus.nl! Laat je inspireren door de looks en outfits op de website van sybelplus.nl, wij staan ook voor u als retailer klaar om een goed advies te geven over de combinatiemogelijkheden van onze mode zodat iedereen er op ieder moment stijlvol uit kan zien.

Sybel+ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grote maten dames mode. Onze gehele collectie is te zien op wilhelmus leemansstraat 47 te Amsterdam.(afstand 5 min. vanaf het world fashion centre)
U bent van harte welkom.